Mirakelet uteble for Liverpool – slått ut av Europa
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:22.53)
    Liverpool trengte et mirakel, men det ble bare 1-0-seier borte mot Atalanta. Den italienske klubben er klare for semifinale, mens Jürgen Klopps europaeventyr med Liverpool endte i Europaligaens kvartfinale. Etter 0-3-tapet hjemme på Anfield forrige uke, var det et fryktelig utgangspunkt Liverpool reiste til Bergamo med. Der fikk de akkurat den starten de trengte, da Trent Alexander-Arnold skaffet straffe etter fem minutter. Mohamed Salah var sikker og scoret kveldens første. Liverpool hadde fortsatt godt over 80 minutter til på å hente opp ledelsen til Atalanta, men tiden gikk og de store sjansene uteble. Flere mål ble det ikke, og Atalanta vant dermed 3-1 sammenlagt. For Liverpool-manager Jürgen Klopp ble det dermed en tung avslutning i Europa. I januar fortalte Jürgen Klopp at han gir seg som Liverpool-manager etter sesongen, og finalen i Europaligaen i Dublin 22. mai kunne blitt et perfekt punktum for Klopps karriere i Merseyside-klubben. Slik gikk det ikke, og dermed er det de seks siste serierundene i Premier League-gulljakten som gjenstår av Klopps Liverpool-karriere.

Ord sky bassert på artikkel: 924631
Mirakelet - Liverpool - trengte - mirakel - Atalanta - italienske - klubben - semifinale - europaeventyr - Europaligaens - kvartfinale - Anfield - forrige - fryktelig - utgangspunkt - Bergamo - akkurat - starten - Alexander - skaffet - straffe - minutter - Mohamed - kveldens - fortsatt - ledelsen - sjansene - sammenlagt - manager - avslutning - fortalte - sesongen - finalen - perfekt - punktum - karriere - Merseyside - serierundene - Premier - gulljakten - gjenstår -