Manchester United vartet opp med festfotball - klare for Mesterligaen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
    Manchester United trengte ett poeng for å sikre seg en plass i Mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av Premier League-sesongen. Det klarte de med bravur hjemme mot Chelsea. Casemiro sendte United i ledelsen allerede etter fem minutter og på overtid sørget Anthony Martial for at det sto 2-0 til pause. I den andre omgangen var det tidvis en kanonade mot Chelsea-målet og scoringer Bruno Fernandes og Marcus Rashford gjorde at det sto 4-0 med ti minutter igjen. Mot slutten av kampen reduserte João Félix, men det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende og United var nærmere 5-1 på overtid enn Chelsea var enda en redusering. United ligger nå på tredjeplass, med to poeng ned til Newcastle på fjerdeplass og seks poeng ned til Liverpool på femteplass. Topp fire kvalifiserer seg til Mesterligaen. For Manchester-klubben venter også en FA-cupfinale mot byrival Manchester City om halvannen uke. For Chelsea har sesongen vært en stor fiasko, som står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – Det er rett og slett helt sjanseløst. Det er helt grusomt, hele veien. Absolutt alt. Det er personlige feil. Det er sløvhet. De henger ikke sammen som et lag. De ser ikke ut som et måneskinn. Rett og slett helt forferdelig, sier Viaplays fotballekspert Pål André Helland.

Ord sky bassert på artikkel: 835260
Manchester - festfotball - Mesterligaen - trengte - Premier - sesongen - Chelsea - Casemiro - ledelsen - allerede - minutter - overtid - Anthony - Martial - omgangen - kanonade - scoringer - Fernandes - Rashford - slutten - reduserte - seieren - nærmere - redusering - tredjeplass - Newcastle - fjerdeplass - Liverpool - femteplass - kvalifiserer - klubben - cupfinale - byrival - halvannen - tolvteplass - sjanseløst - grusomt - Absolutt - personlige - sløvhet - måneskinn - forferdelig - Viaplays - fotballekspert - Helland -