Sport

Liten annonse
    Weng-drama – hevder hun mistet synet
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. januar 2023 KL:12.44)
    Ebba Andersson var i en klasse for seg selv i løypene i franske Les Rousses. Svensken passerte til grønne mellomtider under 10-kilometeren, og økte hele veien avstanden til konkurrentene. Delphine Claudel imponerte på hjemmebane, og ble nummer to – syv sekunder bak Andersson som vant. Heidi Weng fikk på sin side en tung dag på jobben, og endte til slutt opp på en 15. plass. Mot slutten trøblet hun med synet. – Jeg klarte ikke få opp farta rett og slett og sisterunden hadde jeg ikke syn heller. Jeg var så kald. Jeg måtte egentlig satse på at svingene gikk bra og så ble jeg tatt igjen av Ingvild (Østberg), sier Weng til NRK. I mål var hun 1.04 minutt bak Andersson. – Jeg hadde ikke noe syn, jeg så nesten ingenting på den siste runden. Det var veldig ubehagelig, sier hun også til Viaplay. Ingvild Flugstad Østberg ble beste norske på en fjerdeplass, og var 24 sekunder bak Andersson. – Hun har VM-plassen på distansen langt ned i lomma nå, kommenterte Jann Post midtveis i løpet. Det svarer Østberg følgende på til NRK: – Skulle ønske det var ekspertene som tok ut laget da, men det er trenerne som gjør det og de gjør sine vurderinger. Alle har sine opplevelser av et sånt løp, mer enn man kanskje ser på TV. Jeg føler ikke jeg kunne gjort så mye annerledes til nå, og jeg har veldig lyst til å gå den i VM. Silje Theodorsen gjorde også et godt løp, og ble til slutt nummer seks. – Dette er et veldig viktig renn for 10 fri. Jeg føler jeg leverer en god søknad i dag og jeg har absolutt lyst til å kjempe om de plassene, sier Theodorsen til NRK. VM i Planica starter 21. februar. – Hun gjør det uhyre interessant før et VM-uttak, kommenterte Torgeir Bjørn om innsatsen. Ragnhild Haga endte på tiendeplass.

Ord sky bassert på artikkel: 802338
Andersson - løypene - franske - Rousses - Svensken - passerte - mellomtider - kilometeren - avstanden - konkurrentene - Delphine - Claudel - imponerte - hjemmebane - sekunder - slutten - trøblet - sisterunden - egentlig - svingene - Ingvild - (Østberg) - ingenting - ubehagelig - Viaplay - Flugstad - fjerdeplass - plassen - distansen - kommenterte - midtveis - følgende - ekspertene - trenerne - vurderinger - opplevelser - kanskje - annerledes - Theodorsen - leverer - absolutt - plassene - Planica - starter - februar - interessant - Torgeir - innsatsen - Ragnhild - tiendeplass -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »